VÄLKOMMEN TILL UPPSALA

CHECKLISTA INFÖR SKOLSTART


Vad ska göras, när och var?! Här har du en sammanfattning av allt som är bra att ha koll på inför skolstarten!

INSPARK


Insparken tar plats i början av varje hösttermin och är till för att du som ny student ska få lära känna både din klass, andra beteendevetare samt Uppsalas studentliv bättre!

ORDLISTA


Slabb? Lutis? Dk? Alla uttryck, fenomen och platser som en student i Uppsala måste känna till för att överleva!

Hallå där!


Du som har klickat in på denna sida är förmodligen någon som väntar på att bli, eller har blivit, ny student vid Uppsala universitet. Har du redan blivit antagen till BetVet eller en kurs vill vi säga ett stort grattis, och hälsa att vi är extremt taggade på att få träffa dig i höst!


Vissa som börjar BetVet har tidigare erfarenheter av universitetsstudier, medan vissa andra är vilsna själar som behöver en guidande hand. Majoriteten tillhör den senare gruppen.


Som tur är har vi slagit våra kloka hjärnor ihop (som dessvärre har förlorat ett par miljoner hjärnceller efter några terminers nations-partaj) och sammanställt all vår visdom om studentlivet i Uppsala, här på hemsidan.


Vi vet precis hur förvirrande det känns att vara ny student, och därför hoppas vi att du här kan finna svar på några av livets stora frågor!/FUBs (fortfarande lika vilsna) studenter

VILKA ÄR VI?


Läs mer om oss och vilka vi är som driver FUBs projekt och aktiviteter!