ENGAGERA DIG!

FUB drivs helt och hållet av studenter, och det är med dina idéer som vi kan föra föreningen framåt. Vi välkomnar alltid alla former av engagemang - litet som stort!

BLI MEDLEM!

BLI MEDLEM I FUB: STEG FÖR STEG!


Steg 1: Öppna Swish och skanna QR-koden eller skriv in 123 441 74 08 manuellt. Medlemskapet kostar 100 kronor. Skriv in "medlemskap + förnamn efternamn" i meddelandet.


Steg 2: Ansök om medlemskap i FUBs Facebookgrupp och följ oss på Instagram för att ta del av information om föreningen och aktiviteter!

HUR KAN JAG ENGAGERA MIG?

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR PROJEKT ELLER AKTIVITETER!


Vill du vara med på ett hörn och hjälpa till med aktuella projekt eller aktiviteter? Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till någon i styrelsen eller utskotten och anmäla ditt intresse. Vi uppskattar all form av engagemang - stort som smått!

KOM MED EGNA IDÉER!


Har du en rolig aktivitet du vill genomföra med programmet? En idé som kräver lite finansiering eller lokal? Ett förslag men vill inte vara ansvarig? Hör av dig till någon i styrelsen, utskottsansvariga eller kom på nästa möte och presentera din idé - så hjälper vi dig gärna att förverkliga den efter vår bästa förmåga!

SÖK EN POST!


Inför varje stämma (en på hösten och en på våren) finns det alltid poster du kan söka:


  • GÅ MED I STYRELSEN
  • BLI FÖRTROENDEVALD
  • BLI UTSKOTTSLEDAMOT

PÅVERKA DIN UTBILDNING!


En av FUBs viktigaste uppgifter är att säkerställa kvalitén på vår utbildning. Därför tar vi alltid emot dina synpunkter och åsikter om kurserna eller programmet i helhet. Kontakta vår utbildningsansvarig om du har något på hjärtat gällande utbildningen!

SÖK EN POST HÄR!


Vad roligt att du vill söka en post inom FUB! Fyll i formuläret nedan och välj posten/posterna du vill söka. Din ansökan skickas till valberedningen!

 
 
 
 
 
 
 

ANSÖK OM PROJEKTBIDRAG

Denna blankett fyller du i om du vill söka ekonomiskt bidrag från FUB för ett projekt, en aktivitet eller liknande. Vem som helst som är medlem kan göra en bidragsansökan för ett projekt! Du behöver alltså inte sitta med i styrelsen eller ett utskott.


Den ifyllda blanketten mejlas sedan till kassören,

som presenterar ansökan för resten av styrelsen för ett beslut!