SITTNINGAR

Varje år anordnar FUB två stora gasquer: insparksgasquen och examensgasquen. Utöver dessa håller vi även andra sittningar under året, ibland med bara beteendevetare och ibland tillsammans med andra program på universitetet.


Vi letar alltid efter nya roliga idéer på sittningar, så om du har förslag är du varmt välkommen att kontakta Studiesociala utskottet!

Den stora insparksgasquen är finalen på höstterminens mottagningsveckor. Tillsammans firar reccar, faddrar och gammelfaddrar insparkstiden med god mat, sång, spex och eftersläpp! GGs och faddrar tackas av, insparksvinnarna koras och när sedan baren öppnar dansar vi in i soluppgången. Denna gasque har oftast ett tema i enlighet med årets insparkstema.


Efter tre år på BetVet måste det naturligtvis också firas med en rejäl utspark. Varje vårtermin arrangerar därför föreningen examensgasquen, där beteendevetarstudenter från olika terminer samlas för att en sista gång fira tillsammans med, och tacka av avgångs-studenterna. Ett fint och mycket uppskattat avslut på studietiden vid programmet!


Utöver dessa två stora gasquer anordnar föreningen även andra sittningar och fulsittningar. Kontakta Studiesociala utskottet om du har förslag på sittningar!

GASQUE?

FULSITTNING?

KLÄDKODER?

Vill du veta vad orden betyder?

Spana in vår ordlista!

VILL DU ANORDNA EN SITTNING?


Kontakta Studiesociala utskottet!