EVENEMANG OCH AKTIVITETER

INSPARK


Insparken tar plats i början av varje höst och är till för att du som ny student ska få lära känna både din klass, andra beteendevetare och Uppsalas studentliv bättre!

SKIDRESAN


I skiftet mellan terminerna i januari samlas studenter i FUB och styr sin kos mot fjällen för en hejdundrande skidresa! Skidresan är ett jättebra sätt att lära känna folk som du kanske inte hann lära känna under insparken.

SITTNINGAR


Varje år anordnar FUB två stora gasquer: insparksgasquen och examensgasquen. Utöver dessa håller vi även andra sittningar under året. Läs mer om sittningar här!

BETEENDEVETAR-DAGARNA


FUBs Beteendevetardag är ett tillfälle för studenter att möta  beteendevetare i arbetslivet.  Nationella Beteendevetardagen är ett årligt event där BetVet-studenter från olika universitet runtom i landet samlas för att nätverka, utbilda och inspirera!

MÅNDAGSÖL


Varje måndag möts reccar, faddrar och gammelfaddrar på Orvars för att dricka öl - ett toppensätt att hänga med sina klasskompisar och lära känna nya beteendevetare!

ÖVRIGA AKTIVITETER


FUB letar alltid efter nya roliga och spännande aktiviteter för sina medlemmar. Tidigare har vi anordnat cykelmiddagar, escape room, picknicks, brännboll, femkamper, stegräknartävling, discgolf, bowling, skridskor, spelkvällar, orientering, På Spåret och mycket mer!