MÅNDAGSÖL

Måndagsölen är en av FUBs äldsta traditioner, som tog form när föreningens första styrelse 2009 började gå till Norrlands nationspub Orvars efter varje styrelsemöte. Så småningom hakade fler och fler på, och idag är Måndagsölen en etablerad tradition för FUBs medlemmar!


Varje måndag möts reccar, faddrar, gammelfaddrar, gammelgammelfaddrar, gammelgammelgammelfaddrar… på Orvars för att dricka öl och umgås med varandra. Måndagsölen är ett toppensätt att hänga med sina klasskompisar och samtidigt lära känna nya beteendevetare!

SUPERMÅNDAGSÖL


Under våren 2021 förflyttades Måndagsölen till digitalt format. Ett glatt gäng bestämde sig då för att anordna Supermåndagsölar. Konceptet är enkelt: en måndagsöl i månaden med något lite extra, exempelvis ett tema, tävling eller annan uppstyrd rolig aktivitet. Vi har haft quiz, bakat tillsammans på distans, kört digitala escape room och även ett eget FUB "På spåret"!


Vi hoppas nu att engagemanget för Supermåndagsölen kan fortsätta för kommande terminer! Har du en idé för en Supermåndagsöl? Kontakta Studiesociala utskottet!