INSPARK

Insparken tar plats i början av varje hösttermin och är till för att du som ny student ska få lära känna både din klass, andra beteendevetare samt Uppsalas studentliv bättre. Aktiviteter, utklädnader, lagtävlingar, utflykter, nationspartaj, gasque och mycket mer. En extremt rolig period som garanterat kommer ge minnen för livet!


Insparken brukar dra igång i samband med skolstart, med en hejdundrande stor gasque. När uppropet närmar sig kan du hålla utkik i mail-inkorgen eller på Studium, där ett brev från dina framtida faddrar väntar!

ENGAGERA DIG I INSPARKEN

Du som går T2 på programmet eller frikursar och är medlem i FUB, har möjligheten att vara med och anordna insparken för de nya studenterna!


Du kan söka posterna GG, kapten eller fadder, som har olika ansvarsområden. Sedan kan du även vara med i flera arbetsgrupper som ansvarar för olika aktiviteter under insparken, exempelvis Norreda och gasquen.


På höststämman varje november väljs nästkommande GGs, och efter det börjar insparksplanerandet. Håll utkik i FUBs slutna Facebook-grupp när det närmar sig för mer info!