BETEENDEVETARDAGARNA

Varje år anordnas två olika beteendevetardagar. Den ena är Uppsala Beteendevetardag som är ett tillfälle för medlemmar att träffa yrkesverksamma beteendevetare, och den andra är den Nationella Beteendevetardagen (NBD) som är ett större event där beteendevetarstudenter från olika universitet möts och kan nätverka!

UPPSALA

BETEENDEVETARDAG

Höstterminen


FUB vill främja studenternas relation med arbetsmarknaden, vilket innefattar både relationen med potentiella arbetsgivare och andra beteendevetare. Därför anordnas en Beteendevetardag varje höst på Blåsenhus i Uppsala. Denna dag är tänkt som ett tillfälle att få möta dels yrkesverksamma beteendevetare för att få se vad beteendevetare kan göra efter sin examen, och dels företag som kan tänkas behöva beteendevetare. 


VILL DU VARA MED OCH ANORDNA UPPSALA BETEENDEVETARDAG?

Uppsala Beteendevetardag arrangeras av föreningens UK-utskott. Anmäl ditt intresse om du vill vara med!

NATIONELLA

BETEENDEVETARDAGEN

Vårterminen


Nationella Beteendevetardagen (NBD) är ett årligt event där beteendevetarstudenter från olika universitet runtom i landet samlas för att nätverka, utbilda och inspirera. Olika lärosätena turas varje år om att arrangera eventet och bjuder till bland annat föreläsningar, workshops, mingel, grillkvällar och gasquer. Det blir som en klassresa för hela FUB där vi åker ihop till de olika städerna, bor och hänger tillsammans och med andra beteendevetare. En superskoj tradition där du skapar minnen och kontakter för livet, en chans du inte vill missa!


2022 höll FUB i Nationella Beteendevetardagarna, där det bjöds på grillkväll, inspirerande föreläsningar och en hejdundrande gasque.


VILL DU VARA MED OCH ANORDNA NBD?

Olika lärosäten runt om i Sverige turas varje år om att arrangera NBD. När det är dags för FUB att anordna eventet kommer vi att meddela det här på hemsidan och i Facebook-gruppen!